'Dead Boy Detectives': de nieuwe spin-off van 'The Sandman' nu op Netflix

DDavid Meijer 25 april 2024 14:59

Dead Boy Detectives, een nieuwe mysterieuze serie en spin-off van de succesvolle serie 'The Sandman', is nu te bekijken op Netflix. De serie, gebaseerd op stripboeken van Neil Gaiman en Matt Wagner, is gemaakt door Beth Schwartz en Greg Berlanti.

Het verhaal achter 'Dead Boy Detectives'

In de serie 'Dead Boy Detectives' maken we kennis met de hoofdpersonages Edwin Payne (gespeeld door George Rexstrew) en Charles Rowland (Jayden Revri). Deze tieners, die tientallen jaren uit elkaar zijn geboren, vinden elkaar in de dood en runnen samen het detectivebureau 'Dead Boy Detectives'. Als geesten proberen ze alles te doen om bij elkaar te blijven, inclusief het ontsnappen aan boze heksen, de hel en de dood zelf.

'Dead Boy Detectives' is gebaseerd op stripboeken die Neil Gaiman en Matt Wagner creëerden voor DC. De serie is gemaakt door Beth Schwartz, bekend van 'Arrow' en 'Sweet Tooth', en Greg Berlanti, uitvoerend producent van 'Riverdale'. De hoofdrollen worden vertolkt door nieuwkomer George Rexstrew, 'Fate: The Winx Saga'-acteur Jayden Revri, 'You'-acteur Lukas Cage en 'White Lines'-actrice Kassius Nelson.

'Dead Boy Detectives' nu op Netflix

De acht afleveringen tellende serie is nu te bekijken op Netflix.

Meer artikelen