Katja Schuurman in het middelpunt van de nieuwe Nederlandse komedie 'De Mooiste Dag'

KKees van den Berg 4 mei 2024 09:54

Katja Schuurman brengt een nieuw personage tot leven in de aankomende Nederlandse komedie 'De Mooiste Dag', waarin ze een schrijversblok-overwinnende schrijfster speelt die een onverwachte vriendschap sluit in Marokko.

Katja Schuurman speelt hoofdrol in 'De Mooiste Dag'

Katja Schuurman, bekend van vele Nederlandse producties, neemt de hoofdrol op zich in 'De Mooiste Dag'. Ze speelt een personage genaamd Jasmijn, die na betrokken te zijn bij een dodelijk ongeval, kampt met een writersblock. In een poging om haar leven weer op de rails te krijgen, besluit ze een radicale wending te nemen en vertrekt ze naar Marokko. Daar begint ze een onverwachte vriendschap met Wim, de weduwnaar van het slachtoffer van het ongeluk.

Bekende gezichten vergezellen Schuurman in de film

Naast Katja Schuurman zijn er ook andere bekende gezichten te zien in 'De Mooiste Dag'. Acteurs als Hajo Bruins, Isa Hoes en Edwin Jonker hebben ook rollen in de film, en we kunnen ook genieten van een optreden van Frank Lammers. Appie Boudellah, de regisseur van de film, heeft eerder gewerkt aan producties zoals 'Liefde Zonder Grenzen' en 'Just Say Yes'.

De komedie 'De Mooiste Dag', met in de hoofdrol Katja Schuurman, zal vanaf 13 juni in de bioscoop te zien zijn.

Afbeelding: 'De Mooiste Dag' via Youtube

Meer artikelen