Eerst reacties 'Godzilla x Kong: The New Empire': Veel actie, minder diepgang

KKees van den Berg 27 maart 2024 13:12

De eerste reacties op de film 'Godzilla x Kong' wijzen op grootse actie en spektakel, maar weinig anders. Dit laatste deel in Legendary's Godzilla-franchise, met King Kong als extra hoofdpersoon, lijkt in de voetsporen te treden van zijn voorgangers.

Gemengde eerste reacties op 'Godzilla x Kong'

'Godzilla x Kong', het nieuwste deel in Legendary's Godzilla-franchise, heeft enkele eerste reacties ontvangen. De meningen lijken gemengd te zijn, met veel lof voor de grootse actiescènes, maar een gebrek aan diepgang. De film, met King Kong als extra hoofdpersonage, lijkt de trend te volgen van eerdere films in de reeks: veel actie, weinig anders.

https://twitter.com/GermainLussier/status/1772496201096548572

https://twitter.com/AaronsPS4/status/1772498484488258016

Actie overheerst, details worden genegeerd

Hoewel de actie tussen Godzilla en Kong veel lof krijgt, lijken de kleinere details in de film over het hoofd gezien te worden. De reacties geven aan dat de film zich voornamelijk richt op de spectaculaire gevechten en minder op de kleinere, meer ingetogen scènes. Dit kan een teleurstelling zijn voor fans die op zoek zijn naar iets meer dan alleen spektakel.

Fans van de Godzilla-franchise kunnen zich verheugen, want 'Godzilla x Kong: The New Empire' komt op 29 maart uit in de bioscopen. Blijf op de hoogte voor onze volledige recensie later deze week. Ondertussen kun je genieten van het feit dat er twee films rond Godzilla tegelijkertijd uitkomen, elk met een zeer verschillende kijk op de Koning der Monsters.

Afbeelding: 'Godzilla x Kong: The New Empire', TMDB

Meer artikelen