Eerste beelden nieuwe 'Gooische Vrouwen' seizoen 6 onthuld door Videoland

KKees van den Berg 26 april 2024 18:12

Videoland heeft de eerste beelden van het gloednieuwe seizoen van 'Gooische Vrouwen' vrijgegeven. Het langverwachte zesde seizoen, met onder andere de geliefde personages Martin Morero en Tante Cor, is in de maak.

Terugkeer van 'Gooische Vrouwen' aangekondigd

Vijftien jaar na het beëindigen van de populaire serie 'Gooische Vrouwen', maakte Videoland verrassend bekend dat er een nieuw seizoen zou komen. De opnames zijn inmiddels in volle gang en de streamingdienst heeft de fans alvast een voorproefje gegeven door de eerste beelden te delen.

https://www.instagram.com/p/C6N6b_2oRvG/

Geliefde karakters keren terug in nieuw seizoen

Het gloednieuwe seizoen van 'Gooische Vrouwen' is ontstaan uit een idee van Linda de Mol en wordt geregisseerd door Will Koopman, die onlangs nog de Videoland-serie 'Patty' regisseerde en vorig jaar de Televizier-Ring won voor haar serie 'Oogappels'. Fans zullen blij zijn te horen dat geliefde personages zoals Martin Morero en Tante Cor, evenals Cheryl, Anouk, Claire en Roelien, hun terugkeer maken in het nieuwe seizoen.

Fans moeten nog even geduld hebben, maar dit najaar kunnen ze eindelijk genieten van het langverwachte nieuwe seizoen van 'Gooische Vrouwen'. Het belooft een seizoen vol verrassingen te worden, met de terugkeer van veel geliefde karakters en natuurlijk nieuwe avonturen in het Gooi.

Afbeelding: 'Gooische Vrouwen', TMDB

Meer artikelen