'Fallout' bevestigd voor tweede seizoen dankzij geweldige eerste week

KKees van den Berg 19 april 2024 13:11

De populaire post-apocalyptische serie 'Fallout' is al verzekerd van een tweede seizoen, volgens aankondigingen van Prime Video. De serie maakte indruk met een succesvolle eerste week en kreeg lovende reacties van fans en critici.

Succesvolle start leidt tot tweede seizoen

Na een overweldigende eerste week heeft Prime Video aangekondigd dat de populaire post-apocalyptische serie 'Fallout' een tweede seizoen zal krijgen. Dit was te verwachten gezien de lovende reacties van fans en critici. De serie heeft zich al vroeg in de race bewezen met sterke kijkcijfers en positieve beoordelingen.

'Fallout' breekt kijkcijferrecords

In de eerste vier dagen na de release werd 'Fallout' een hit bij het wereldwijde publiek. De serie staat nu in de top drie van de meest bekeken titels ooit op Prime Video en is het meest bekeken seizoen wereldwijd sinds 'The Lord of the Rings: The Rings of Power'. Dit onderstreept het enorme succes en de brede aantrekkingskracht van de serie.

Vooruitzichten voor seizoen 2 van 'Fallout'

De makers van 'Fallout' hebben al aangegeven dat ze plannen hebben voor een tweede seizoen. De plot zal waarschijnlijk de fans naar New Vegas brengen en ze zullen te maken krijgen met de gevreesde Deathstalkers. Het lijkt erop dat de serie trouw blijft aan de elementen die het een hit maakten: een unieke setting, sterke personages en intrigerende plotlijnen.

Het groen licht voor het tweede seizoen van 'Fallout' komt na het verkrijgen van een belastingvoordeel van 25 miljoen dollar. De productie zal worden verplaatst naar Californië om van dit voordeel te profiteren. De exacte startdatum van de opnames en de releasedatum voor seizoen 2 zijn nog niet bekend, maar fans zullen waarschijnlijk tot eind 2025 moeten wachten.

Meer artikelen