Film 'Godzilla Minus One' en Godzilla-serie 'Monarch: Legacy of Monsters' maken indruk met hoge scores

DDavid Meijer 17 november 2023 16:52

De nieuwe Godzilla-film, 'Godzilla Minus One', en de serie 'Monarch: Legacy of Monsters' scoren bijzonder hoge beoordelingen op Rotten Tomatoes en bij critici, wat de films tot een groot succes maakt bij de Godzilla-fans.

Een hoogtepunt voor Godzilla-fans

Voor de fans van Godzilla is november een absolute winnaar. De nieuwste film van het monster, Godzilla Minus One, heeft zijn indrukwekkende debuut gemaakt in de Japanse bioscopen. Tegelijkertijd heeft de serie Monarch: Legacy of Monsters zijn première gehad op Apple TV+. Beide releases geven de kijkers weer een flinke dosis Godzilla-actie.

Godzilla Minus One breekt records

Godzilla Minus One heeft een indrukwekkende prestatie geleverd door een perfecte score te behalen op Rotten Tomatoes. Dit wordt gezien als een mijlpaal, aangezien het de 33ste film is van de monsterlijke Franchise. De film weet de hoge verwachtingen zeker te overtreffen en breekt zelfs zijn eigen record.

Bekijk de trailer:

De reacties van critici op Godzilla Minus One zijn zeer positief. John Nguyen van Nerd Reactor heeft verklaard dat het de beste Godzilla-film is sinds het origineel uit 1954. Hij prees het boeiende verhaal, de geweldige cast en de verbluffende cinematografie. Katie Rife van IGN prijst de film ook als een spannende blockbuster die Godzilla terugbrengt naar zijn roots van na de Tweede Wereldoorlog.

Hoge score voor Monarch: Legacy of Monsters

Naast Godzilla Minus One heeft ook de serie Monarch: Legacy of Monsters een hoge waardering weten te behalen. Met een score van 93 procent na 41 reviews toont de serie aan dat het meer dan alleen spektakel te bieden heeft. Het boeiende, menselijke verhaal maakt het tot een serie om naar uit te kijken en te streamen.

Bekijk de trailer:

Meer artikelen