Geruchten over genderswitch voor Marvel-personage 'Silver Surfer' in Fantastic Four

DDavid Meijer 16 november 2023 18:47

Er circuleren geruchten over een mogelijke genderswitch van een belangrijk personage in de live-action Fantastic Four. De Silver Surfer, ook wel bekend als Norrin Radd, zou in de aanstaande film mogelijk gespeeld worden door een actrice.

Mogelijke genderswitch voor Silver Surfer

In de wandelgangen wordt gefluisterd dat Marvel een verrassende wending overweegt voor de aankomende Fantastic Four-film. De Silver Surfer, beter bekend als Norrin Radd, zou volgens geruchten gespeeld kunnen worden door een vrouwelijke actrice. Dit nieuws is afkomstig van Jeff Sneider, die de laatste weken veel opzienbarende Marvel-nieuwtjes heeft onthuld.

Eerdere genderswitches bij Marvel

Marvel heeft in het verleden al vaker het geslacht van een personage veranderd. In de serie Jessica Jones uit 2015, werd het personage Jeri Hogarth, oorspronkelijk een man, omgetoverd tot een vrouw. Het rol werd vertolkt door Matrix-ster Carrie-Anne Moss. Als de geruchten kloppen, lijkt Marvel deze trend voort te zetten met de Silver Surfer in de nieuwe Fantastic Four-film.

Gemengde reacties op genderswitch

De mogelijke genderswitch van de Silver Surfer roept gemengde reacties op bij fans. Sommigen juichen de verrassende wending toe, terwijl anderen minder enthousiast zijn. Een aantal fans heeft zelfs aangekondigd de Fantastic Four-film te boycotten als de geruchten over de genderswitch waar blijken te zijn.

Ondanks alle controverse rond de mogelijke genderswitch, blijft de release datum van Fantastic Four onveranderd. Fans moeten nog even geduld hebben, want de film zal pas op 2 mei 2025 in de bioscopen verschijnen. Het blijft spannend om te zien hoe het iconische Marvel-personage tot leven komt op het grote scherm.

Afbeelding: 'Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer', TMDb

Meer artikelen