Guy Ritchie's langverwachte Britse serie 'The Gentlemen' binnenkort op Netflix

KKees van den Berg 1 maart 2024 14:44

Goed nieuws voor fans van Guy Ritchie: zijn nieuwe Britse serie 'The Gentlemen' is vanaf volgende week beschikbaar op Netflix. De serie draait om Eddie, die erft van zijn vader, maar al snel ontdekt dat het landgoed deel uitmaakt van een groot wietimperium. De strijd om het behoud van zijn erfenis brengt hem in contact met de donkere onderwereld.

Guy Ritchie's 'The Gentlemen' komt naar Netflix

Van de maker van de gelijknamige film 'The Gentlemen' (2019) komt nu de langverwachte serie. Guy Ritchie, de bekende Britse regisseur, heeft de wereld van zijn film uitgebreid tot een meeslepende serie, die vanaf volgende week te zien is op Netflix. Met zijn unieke stijl en levendige personages belooft 'The Gentlemen' een boeiende kijkervaring te worden.

De serie volgt het personage Eddie, die na de onverwachte erfenis van zijn vader ontdekt dat hij nu eigenaar is van een enorm cannabisimperium. Dit is natuurlijk niet zonder gevaren - er zijn veel criminelen die graag een deel van zijn nieuwe rijkdom willen bemachtigen. Maar Eddie laat zich niet zomaar intimideren en is vastbesloten om alles te doen wat nodig is om zijn familie veilig te houden.

'The Gentlemen' binnenkort op Netflix

'The Gentlemen' verschijnt volgende week donderdag 7 maart op Netflix.

Afbeelding: 'The Gentlemen', TMDB

Meer artikelen