Guy Ritchie's nieuwe Netflix-serie 'The Gentlemen' is een hit

RRoos Verhoeven 10 maart 2024 12:34

De nieuwe Netflix-serie 'The Gentlemen' van Guy Ritchie krijgt lovende reacties en belooft een knaller te worden op de streamingdienst. De serie, een vervolg op de gelijknamige film uit 2019, weet het niveau van de originele film vast te houden, en stelt de kijkers absoluut niet teleur.

Guy Ritchie levert weer kwaliteit

Guy Ritchie, bekend om zijn kenmerkende stijl en gevoel voor humor, heeft deze week de serie 'The Gentlemen' uitgebracht op Netflix. Na de succesvolle film uit 2019 wist Ritchie de hoge verwachtingen te evenaren met deze serie. De kenmerkende stijl en humor die we kennen uit de film zijn nog steeds aanwezig en geven de serie een unieke sfeer.

De eerste reacties op de serie zijn overweldigend positief. Kijkers prijzen de serie en zijn regisseur, Guy Ritchie, voor het vasthouden van het niveau van de originele film. Op social media klinken uitspraken als 'Wat een heerlijke serie. Guy Ritchie stelt nooit teleur.' Het lijkt erop dat 'The Gentlemen' een nieuwe hit gaat worden op Netflix.

https://twitter.com/oh_oh_denhaag/status/1765871807976882424

Een gevaarlijke erfenis

In de serie volgen we het verhaal van Eddie Halstead. Eddie erft onverwacht het gehele landgoed van zijn vader, maar ontdekt dan dat dit landgoed deel uitmaakt van een berucht drugsimperium. Eddie raakt verwikkeld in een gevaarlijk spel met de onderwereld, in een poging om zijn familie te bevrijden. Maar al snel blijkt dat Eddie zelf ook de smaak van de onderwereld te pakken krijgt.

Meer artikelen