Jeremy Allen White kruipt in de huid van muzieklegende Bruce Springsteen

RRoos Verhoeven 29 maart 2024 09:21

Jeremy Allen White, bekend van 'The Bear', gaat de rol van muzieklegende Bruce Springsteen spelen in een aankomende biopic. De film zal zich focussen op het album 'Nebraska' van Springsteen, dat in 1982 werd uitgebracht.

Jeremy Allen White speelt Bruce Springsteen

Er komt een nieuwe biopic aan waarin het leven van muzieklegende Bruce Springsteen centraal staat. De film zal zich voornamelijk richten op het album 'Nebraska' dat in 1982 werd uitgebracht. Het is Jeremy Allen White, bekend van zijn rol in 'The Bear', die Springsteen zal vertolken in de film, volgens Variety.

Film gebaseerd op boek 'Deliver Me From Nowhere'

De aankomende biopic is gebaseerd op het boek 'Deliver Me From Nowhere: The Making of Bruce Springsteen's Nebraska' van schrijver Warren Zane. Het boek volgt Springsteen tijdens het productieproces van zijn zesde studioalbum 'Nebraska'. Tot nu toe zijn er nog geen contracten getekend voor het project, maar gesprekken met Scott Cooper, die mogelijk het script schrijft en de regie op zich neemt, zijn aan de gang.

Naast de biopic over Bruce Springsteen zijn er nog meer films over beroemde muzikanten in de maak. James Mangold is bezig met een film over Bob Dylan met Timothée Chalamet in de hoofdrol. Bovendien wordt er ook een film over Prince geproduceerd, waarbij Ryan Coogler, bekend van 'Black Panther', betrokken is.

Meer artikelen