Kristen Wiig sluit mogelijkheid 'Bridesmaids'-vervolg uit

RRoos Verhoeven 17 maart 2024 12:45

Actrice Kristen Wiig heeft recentelijk de geruchten over een mogelijke 'Bridesmaids'-vervolgfilm de kop ingedrukt. Ondanks de interesse van andere castleden, gelooft Wiig dat het verhaal van de geliefde komedie uit 2011 voltooid is.

Wiig ontkent geruchten rondom vervolg

In een interview met The Hollywood Reporter heeft de 50-jarige actrice Kristen Wiig de geruchten rondom een mogelijke 'Bridesmaids'-vervolgfilm ontkracht. Volgens Wiig is een vervolg op de populaire komedie uit 2011 nooit een onderwerp van gesprek geweest. Wiig is van mening dat het verhaal een einde had en dat het voor vele redenen dierbaar is. Ze is van mening dat het okay is als de film gewoon blijft bestaan zoals hij is.

Andere castleden tonen interesse in sequel

Hoewel Kristen Wiig geen vervolg op 'Bridesmaids' ziet, hebben andere leden van de cast wel interesse in het opnieuw spelen van hun rollen. Zo had Melissa McCarthy aangegeven dat ze graag nog een 'Bridesmaids'-film zou willen maken, terwijl Rose Byrne tegen PEOPLE in 2023 zei dat ze 'absoluut zou deelnemen aan een vervolg als alle meiden meedoen.'

'Bridesmaids' is een komedie die draait om het personage Annie Walker, gespeeld door Kristen Wiig. Annie neemt de rol van bruidsmeisje op zich voor haar beste vriendin Lillian, die wordt vertolkt door Maya Rudolph. De film had een sterke cast met actrices als Rose Byrne, Wendi McLendon-Covey, Ellie Kemper en Melissa McCarthy.

Afbeelding: 'Bridesmaids', TMDB

Meer artikelen