'Mano de hierro': Meedogenloze drugsbaron van Barcelona nu te zien op Netflix

KKees van den Berg 15 maart 2024 09:40

Spaanse series fans opgelet! De nieuwe Spaanse thrillerserie, Mano de hierro, over een genadeloze drugsbaron in de haven van Barcelona is nu te streamen op Netflix. Met sterren uit La casa de papel en 30 Monedas ben je verzekerd van spetterende acteerprestaties.

Mano de hierro nu op Netflix

Spaanse thrillers staan erom bekend dat ze je op het puntje van je stoel houden en Mano de hierro is daarop geen uitzondering. De serie, die zich afspeelt in de haven van Barcelona, draait om een meedogenloze drugsbaron. Vanaf nu kunnen fans van spannende Spaanse series genieten van deze nieuwe toevoeging aan het Netflix repertoire.

De drugshandel van Barcelona

Het verhaal van Mano de hierro draait om Joaquin Manchado, de eigenaar van de grootste terminal in de haven van Barcelona. Deze haven verwerkt dagelijks bijna 6.000 containers, waarvan vele gevuld zijn met cocaïne. Manchado heeft een uitgebreid crimineel netwerk om zich heen gevormd om de drugshandel in de stad te beheersen. Maar een onverwacht ongeluk en de verdwijning van een grote lading cocaïne ontketenen een meedogenloze oorlog vol moorden en wraakacties.

Sterrencast voor Mano de hierro

Het acteerwerk in Mano de hierro zal je zeker niet teleurstellen. De hoofdrol wordt vertolkt door Jaimie Lorente, bekend van La casa de papel. Daarnaast schitteren ook Eduard Fernández van 30 Monedas, Chino Darín van Durante la Tormenta en Sergi López van Pan's Labyrinth in de serie. Deze combinatie van getalenteerde acteurs maakt de serie nog boeiender en onmisbaar voor elke fan van Spaanse series.

Meer artikelen