María Gabriela de Faría viert haar rol in 'Superman: Legacy'

KKees van den Berg 19 november 2023 14:06

Venezolaanse actrice María Gabriela de Faría, bekend om haar rol als Angela Spica, beter bekend als The Engineer in Superman: Legacy, deelt de vreugde van het verkrijgen van haar rol met haar volgers op Instagram.

María Gabriela de Faría enthousiast over haar rol

María Gabriela de Faría, een bekende Venezolaanse actrice, kan haar geluk niet op nu ze de rol van Angela Spica, ook wel bekend als The Engineer, in de film Superman: Legacy mag vertolken. Volgens haar Instagram-posts kan het publiek haast niet wachten om haar in deze rol te zien.

https://www.instagram.com/p/CzwF5sHLcbg/

In de film zal De Faría de rol van The Engineer spelen, een personage dat naar verluidt de schurk van het project zal zijn. Het personage is een lid van The Authority, een groep anti-helden die hun missies voltooien met alle mogelijke middelen. De vraag is echter of The Engineer het enige personage uit The Authority zal zijn dat in de film verschijnt.

Sterrencast in Superman: Legacy

De Faría voegt zich bij de cast van de door James Gunn geregisseerde en geschreven film, die al bestaat uit David Corenswet als Kal-El/Clark Kent, Rachel Brosnahan als Lois Lane, Nathan Fillion als Guy Gardner/Green Lantern, Isabela Merced als Hawkgirl, Edi Gathegi als Mister Terrific, en Anthony Carrigan als Metamorpho. Het is nog onduidelijk of de andere helden ook in vijandige rollen zullen verschijnen.

Er gaan geruchten dat de plot van de film draait om een conflict in het Midden-Oosten. Het is mogelijk dat Superman ingrijpt tegen de wensen van de regering in, wat leidt tot de inzet van een groep helden om Superman te stoppen.

Releasedatum en start opnames

Superman: Legacy, de eerste film in Gunn's reboot van het DCEU, staat momenteel gepland voor een release op 10 juli 2025. De opnames beginnen naar verwachting in januari.

Afbeelding: 'Batman v Superman: Dawn of Justice', TMDb

Meer artikelen