Michiel Huisman krijgt rol in gloednieuwe Netflix-westernserie 'The Abandons'

KKees van den Berg 10 april 2024 12:03

De Nederlandse steracteur Michiel Huisman zal een rol spelen in de nieuwe Netflix-serie 'The Abandons', van de maker van 'Sons of Anarchy', Kurt Sutter. Details over zijn rol zijn nog niet onthuld.

Michiel Huisman in nieuwe Netflix-serie

De Nederlandse acteur Michiel Huisman, bekend van series als 'The Haunting of Hill House' en films zoals 'Rebel Moon: Part One - A Child of Fire', is gecast voor een rol in de nieuwe Netflix-serie 'The Abandons'. De serie is een nieuwe creatie van Kurt Sutter, de maker van de succesvolle serie 'Sons of Anarchy'. Meer details over de rol van Huisman zijn nog niet bekendgemaakt.

Verhaallijn van 'The Abandons'

'The Abandons' is een westernserie die zich afspeelt in 1850 in Oregon. Het verhaal draait om diverse families die geconfronteerd worden met een corrupte macht die hen van hun land wil verdrijven. Deze families, die aan de rand van de samenleving leven, bundelen hun krachten om terug te vechten en in dit proces wordt het concept van 'gerechtigheid' flink opgerekt.

Netflix heeft vertrouwen in 'The Abandons' en heeft tien afleveringen van de serie besteld. Kurt Sutter, bekend als seriemaker van 'Sons of Anarchy', doet ook dienst als seriemaker en uitvoerend producent voor deze nieuwe serie. Wanneer de opnames precies zullen starten, en wanneer de serie op Netflix zal verschijnen, is nog niet bekend.

Meer artikelen