Misdaadserie 'Dexter' voegt zich bij Netflix top 10

RRoos Verhoeven 10 april 2024 09:12

Netflix heeft de populaire misdaadserie 'Dexter' aan zijn repertoire toegevoegd. Tot groot enthousiasme van de abonnees staat de serie nu al in de Netflix top 10.

Dexter stormt Netflix top 10 binnen

Netflix heeft een grote overwinning behaald door de rechten van de gevierde misdaadserie 'Dexter' te verkrijgen. De toevoeging van alle seizoenen van deze serie aan de streamingdienst heeft tot veel opwinding geleid bij de abonnees. Het is niet verrassend dat de serie nu al een plekje heeft veroverd in de Netflix top 10.

Het dubbelleven van Dexter Morgan

De serie 'Dexter' is gebaseerd op de boeken van Jeff Lindsay en draait om het personage Dexter Morgan, gespeeld door Michael C. Hall. Dexter is een analist bij het Miami Metro Police Department, gespecialiseerd in de analyse van bloedspetters op plaats delicten. Zijn kennis en kunde stelt hem in staat om moorden te reconstrueren. Dat Dexter echter ook een seriemoordenaar is, voegt een extra laag van intrige toe aan de serie.

Ondanks de toevoeging van alle originele seizoenen van 'Dexter' aan Netflix, is het extra seizoen dat in 2021 werd uitgebracht onder de naam 'Dexter: New Blood' nog niet beschikbaar op de streamingdienst. Hierover heerst enige onduidelijkheid en fans van de serie hopen dat dit seizoen binnenkort ook te zien zal zijn.

Meer artikelen