'My Life with the Walter Boys': nieuw familiedrama nu te zien op Netflix

KKees van den Berg 7 december 2023 18:17

De romantische dramaserie 'My Life with the Walter Boys', gebaseerd op het gelijknamige werk van Ali Novak, is vanaf vandaag te zien op Netflix. De serie vertelt het aangrijpende verhaal van Jackie, een 15-jarig meisje uit Manhattan dat haar familie verliest in een tragisch ongeluk en bij haar voogd op het platteland van Colorado gaat wonen.

Nieuwe serie 'My Life with the Walter Boys' op Netflix

Het verhaal draait om de 15-jarige Jackie Howard uit Manhattan die haar familie verliest bij een tragisch ongeluk. Ze laat haar comfortabele stadse leven achter en verhuist naar het platteland van Colorado om bij haar voogd te wonen. Dit is een grote verandering voor Jackie die gewend is aan het stadsleven in New York.

Bekijk hier alvast de trailer:

De rol van Jackie Howard wordt vertolkt door de opkomende actrice Nikki Rodriguez, die eerder te zien was in verschillende afleveringen van de komedieserie 'On My Block'. Andere rollen worden gespeeld door Sarah Rafferty als Katherine, Marc Blucas als George, Noah LaLonde als Cole en Ashby Gentry als Alex. Seriebedenker Melanie Halsall, die eerder meewerkte aan de kinderserie 'Shaun het Schaap', wordt ondersteund door Ed Glauser, een vooraanstaande producent van de bekende serie 'Kissing Booth'.

Afbeelding: 'My Life with the Walter Boys', TMDB

Meer artikelen