Nederlandse politiekomedie 'Scotoe' vanaf vandaag te zien op Prime Video

RRoos Verhoeven 25 april 2024 18:55

Heb je de Nederlandse politiekomedie 'Scotoe' gemist in de bioscoop? Geen zorgen, vanaf vandaag kun je deze komische film over twee rechercheurs met straatkennis streamen op Amazon Prime Video.

Scotoe nu te streamen

De film 'Scotoe' is een typisch Nederlandse politiekomedie. Deze gaat over twee rechercheurs die opgroeiden in dezelfde wijk in Amsterdam en met hun straatkennis op ongewone wijze misdaden proberen op te lossen. Het dynamische duo bestaat uit Sinan Eroglu en Mohamed Chaara, die samenwerken met regisseur Jamel Aattache. De film is vanaf vandaag te streamen, dus je hoeft hem niet te missen als je hem in de bioscoop niet hebt kunnen zien.

Spannende ontwikkelingen in 'Scotoe'

Het verhaal van 'Scotoe' wordt extra interessant wanneer de rechercheurs op een grote cocaïnesmokkel stuiten. Ze zien dit als hun kans om zich te bewijzen, maar hun bijzondere Turkse en Marokkaanse werkmethodes leiden ertoe dat ze door de hoofdcommissaris, gespeeld door Daphne Deckers, van de zaak worden gehaald. Ondanks deze tegenslag zetten ze het onderzoek stiekem door...

'Scotoe' beschikt over een prima cast. Persoonlijkheden als Daphne Deckers, haar dochter Emma Deckers, Rose Bertram en Jaimie Vaes, bekend als de ex van rapper Lil' Kleine, zijn te zien in de film. Voor Jaimie Vaes is dit zelfs haar acteerdebuut in een speelfilm. Daarnaast is ook Miss Turkije 2011, Melisa Aslı Pamuk, te bewonderen in de film.

Meer artikelen