Nederlandse romantische komedie 'Happy Single' nu te zien op Netflix

RRoos Verhoeven 14 maart 2024 15:26

De Nederlandse romantische komedie 'Happy Single' is vanaf nu beschikbaar op Netflix. Met onder andere Barbara Sloesen en Jamie Grant in de hoofdrollen, is de film een must-see voor liefhebbers van het genre.

Happy Single nu op Netflix

Van de makers van populaire films als 'Zwaar Verliefd!' en 'Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn', komt nu 'Happy Single'. Deze Nederlandse romantische komedie is vanaf vandaag beschikbaar op de streamingdienst Netflix. Een perfecte aanvulling op je kijklijst als je fan bent van het genre.

Intrigerende plot van Happy Single

In de film speelt Barbara Sloesen de rol van Molly, een psycholoog die gespecialiseerd is in echtscheidingen. Ondanks haar overtuigde single-status, wordt ze onverwacht aangetrokken tot haar nieuwe collega Otis. Een spannende ontwikkeling die ze niet zomaar kan ontwijken.

'Happy Single' is het regiedebuut van Anna van Keimpema. Naast Barbara Sloesen en Juvat Westendorp, schitteren ook Jamie Grant, Sanne Langelaar, Manuel Broekman, Dick van den Toorn en Andre Dongelmans in deze film. Met zo'n sterke cast is het moeilijk om niet enthousiast te zijn over deze nieuwe Nederlandse productie.

Afbeelding: 'Happy Single', TMDB

Meer artikelen