Netflix' nieuwe Spaanse thriller 'Mano de hierro' ontvangt lovende reacties

RRoos Verhoeven 16 maart 2024 18:06

De nieuwe Spaanse thrillerserie 'Mano de hierro' op Netflix, die het verhaal van een meedogenloze drugsbaron in de haven van Barcelona vertelt, ontvangt positieve reacties van kijkers en wordt vergeleken met 'Narcos'.

'Mano de hierro' maakt indruk op kijkers

Netflix heeft weer een nieuwe seriesensatie in handen met 'Mano de hierro'. Deze Spaanse thrillerserie, die het verhaal vertelt van een meedogenloze drugsbaron in de haven van Barcelona, is zeer goed ontvangen door kijkers. De serie wordt vaak vergeleken met 'Narcos' vanwege de gelijkenissen in sfeer en thema.

Sterke acteerprestaties en verdiepend plot houden kijkers geboeid

De serie 'Mano de hierro' kenmerkt zich door een intrigerend en verslavend plot. De serie duikt diep in de gedragsmatige tekortkomingen en het verleden van de personages, zoals Ricardo's gokverslaving, die gevolgen heeft voor het bedrijf. Bovendien worden de acteerprestaties, waaronder die van 'La casa de papel'-ster Jaimie Lorente en '30 Monedas'-acteur Eduard Fernández, zeer gewaardeerd door de kijkers.

De haven van Barcelona, waar dagelijks bijna 6.000 containers aankomen, speelt een grote rol in de serie 'Mano de hierro'. De haven is een van de belangrijkste ingangen voor de winstgevende drugshandel in Europa. Joaquin Manchado, de eigenaar van de belangrijkste terminal in de haven, is goed op de hoogte van deze situatie. Zijn medewerking en die van zijn criminele netwerk zijn onmisbaar voor iedereen die een illegale lading via de haven wil importeren.

Meer artikelen