Netflix onthult nieuwe details en beelden 'Bridgerton' seizoen 3

DDavid Meijer 21 maart 2024 13:44

Netflix heeft een nieuwe video gedeeld van het derde seizoen van de romantische serie 'Bridgerton', waarin Anthony en Kate nog altijd dolverliefd blijken te zijn. Het nieuwe seizoen zal ook nieuwe liefdesverhalen brengen.

Romantische seizoenen in 'Bridgerton'

In de vorige seizoenen van 'Bridgerton' waren we getuige van verschillende romantische verhalen. Het eerste seizoen draaide rond het liefdesverhaal van Simon en Daphne, terwijl het tweede seizoen de liefdesperikelen van Anthony en Kate belichtte. Beide koppels hebben het publiek met hun chemie en passie weten te betoveren.

Nieuwe liefde ontluikt in seizoen 3

In de nieuwe beelden van het derde seizoen zien we dat Anthony en Kate, nu beiden Bridgertons, nog altijd dolverliefd zijn. Interessant is dat de nieuwe afleveringen een nieuw liefdesverhaal belichten, dat van Penelope en Colin. Het lijkt erop dat hun liefde zal ontluiken in dit nieuwe seizoen en we kunnen niet wachten om te zien hoe dit zich ontwikkelt.

Penelope en Colin, die al lange tijd goede vrienden zijn, zullen in het derde seizoen een belangrijke rol spelen. Penelope had altijd een stiekeme crush op Colin, maar na kleinerende opmerkingen besluit ze haar gevoelens voor hem opzij te zetten. Ze neemt het heft in eigen handen en gaat op zoek naar liefde elders. Of ze daarin slaagt, kunnen we vanaf 16 mei zien op Netflix.

Releasedatum Bridgerton seizoen 3

Het tweede deel van het seizoen is vervolgens vanaf 13 juni beschikbaar voor streaming.

Afbeelding: 'Bridgerton', TMDB

Meer artikelen