Netflix verwerft de rechten van de misdaadserie 'S.W.A.T.'

DDavid Meijer 6 april 2024 12:25

Netflix gaat door met het toevoegen van 'oudere' series aan zijn aanbod, en dit keer is de misdaadserie 'S.W.A.T.' (2017- ) aan de beurt. De streaminggigant heeft de rechten van de serie weten te bemachtigen.

Netflix verwerft rechten van 'S.W.A.T.'

Netflix blijft zijn bibliotheek uitbreiden met 'oudere' series en dit keer is de misdaadserie 'S.W.A.T.' (2017– ) aan de beurt. De streaminggigant heeft de rechten van deze populaire serie weten te bemachtigen en zal deze binnenkort toevoegen aan het aanbod.

Het interne conflict van lieutenant Dan Harrelson

'S.W.A.T.' vertelt het verhaal van lieutenant Dan Harrelson, een personage dat worstelt met het balanceren van zijn loyaliteit naar de straat en zijn verantwoordelijkheden naar zijn medeburgers. Hij wordt belast met leidinggeven aan een nieuw team van hoogopgeleide, maar ruige buitenstaanders die de laatste hoop vormen voor het oplossen van diverse misdaden.

De misdaadserie 'S.W.A.T.' werd uitgezonden voor zeven seizoenen, met Shemar Moore, bekend van 'Criminal Minds', in de hoofdrol. Hoewel de serie eerder dit jaar werd stopgezet, is het nog onduidelijk of alle seizoenen beschikbaar zullen komen op Netflix.

'S.W.A.T.' komt naar Netflix in mei

Fans van de serie 'S.W.A.T.' kunnen vanaf 1 mei genieten van de serie op Netflix. Hoewel het nog onduidelijk is welke seizoenen beschikbaar zullen komen, kunnen kijkers zeker uitkijken naar 'meerdere seizoenen' van de serie.

Meer artikelen