Nieuwe actiefilm 'Civil War' vanaf deze week in de bioscoop

KKees van den Berg 8 april 2024 17:55

Het is tijd voor actie- en oorlogsfilm liefhebbers om op te letten! Civil War, de duurste film van studio A24 tot nu toe, met sterren zoals Kirsten Dunst en Wagner Moura, gaat deze week in première.

A24's duurste productie ooit

De spanning loopt op nu de actiefilm waar iedereen op heeft gewacht, Civil War, eindelijk op het witte doek verschijnt. Met een indrukwekkend budget van 50 miljoen dollar is het de duurste productie van studio A24 tot nu toe. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen. Houd je popcorn klaar, want de film gaat deze week in première.

Een race tegen de klok

Het verhaal van Civil War is er één dat de kijkers op het puntje van hun stoel houdt. We volgen een groep journalisten die het grootste verhaal van hun leven proberen te verslaan: het afglijden van de Verenigde Staten naar een tweede Burgeroorlog. Het is een race tegen de klok om de waarheid aan het licht te brengen, terwijl het land dat ze kennen onherkenbaar wordt.

Sterrencast en gerenommeerde regisseur

Met sterren zoals Spider-Man’s Kirsten Dunst, Narcos-acteur Wagner Moura en The Last of Us-ster Nick Offerman, biedt Civil War een indrukwekkende cast. De regie ligt in handen van niemand minder dan Alex Garland, bekend van zijn werk aan de films Ex Machina en Men. Deze combinatie van talent belooft een onvergetelijke filmervaring.

Markeer donderdag 11 april in je agenda, want dan gaat Civil War in première. Het wordt een spannende avond vol actie, drama en onvergetelijke performances. Bekijk hier het complete overzicht van alle nieuwe films die deze week in première gaan.

Meer artikelen