Nieuwe animatieseries en animatiefilms stromen binnen op Netflix

RRoos Verhoeven 14 november 2023 09:13

Netflix verrast ons met een overvloed aan trailers voor aankomende shows en films, waaronder veel animatieprojecten. Van een nieuwe anime-serie tot een nieuw hoofdstuk in de Masters of the Universe-reeks, er is meer dan genoeg om naar uit te kijken.

Geeked Week toont veelbelovende animaties

Netflix heeft ons afgelopen week overdonderd met trailers voor toekomstige series en films als onderdeel van hun Geeked Week-promotie. Een groot aantal van deze trailers waren voor aankomende animatieprojecten, waaronder 'Orion and the Dark' en het zesde seizoen van 'The Dragon Prince'. Maar er komt nog meer. Hier zijn alle trailers, verzameld voor jouw geanimeerde entertainment.

'My Daemon': Nieuwe animeserie aangekondigd

De Netflix-serie My Daemon is een gloednieuwe anime, geboren uit een samenwerking tussen schrijver Hirotaka Adachi (Otsuichi) en een levendige animatiestudio in Thailand. In de nabije toekomst van de aarde vertrekken een vriendelijke jongen genaamd Kento en een Daemon-kind genaamd Anna samen op een groots avontuur in de hoop Kento's moeder te redden.

Masters of the Universe: robot Skeletor keert terug

Met sterren zoals Chris Wood, Melissa Benoist, Liam Cunningham, Keith David, Mark Hamill, Lena Headey en nog veel meer. Technologie staat tegenover magie wanneer He-Man en de heldhaftige krijgers de krachten van Skeletor en nog iets anders onder ogen zien in 'Masters of the Universe: Revolution' is het nieuwe epische hoofdstuk in de strijd om Kasteel Grayskull. De pas gemechaniseerde Skeletor, bewapend met de kracht van Motherboard, valt het hart van Eternia aan, terwijl Prins Adam worstelt met een nieuwe verantwoordelijkheid en wat dat betekent voor hem als He-Man. Adam moet kiezen tussen de scepter of het zwaard, en een leven als koning of vechter. Ondertussen zoekt de nieuwe tovenares Teela naar het geheim van Snake Magic in de mist van Darksmoke om een magisch rijk te herbouwen en He-Man te helpen de grootste dreiging die Eternia ooit heeft gekend af te weren: de terugkeer van de despoot Hordak, de genadeloze leider van het Horde-rijk.

Exploding Kittens: Van bordspel naar Netflix serie

Omdat absoluut alles gemaakt moet worden in een film of serie, komt het spel Exploding Kittens naar Netflix in serie-vorm, met Tom Ellis als God. Gewoon, weet je, God in het lichaam van een bebaarde huiskat. Mike Judge (Beavis and Butthead) is een van de producenten.

'Jurassic World: Chaos Theory': Nieuwe serie aangekondigd

'Na de sluiting van het park, na de val van het koninkrijk, begint een nieuw tijdperk van chaos', zegt de samenvatting voor deze. Verder is er niet veel informatie om op voort te bouwen.

Honkbal superster wordt superheld in 'Ultraman: Rising'

'Ultraman: Rising' heeft nog geen exacte releasedatum en de synopsis is één enkele zin: 'Wanneer honkbal-superster Ken Sato terugkeert naar Japan om de mantel van aarde-verdedigende superheld Ultraman op te nemen, vindt hij snel meer dan hij had verwacht, aangezien hij gedwongen wordt om de nakomelingen van zijn grootste vijand op te voeden.'

'The Witcher: Sirens of the Deep' aangekondigd

Een andere animefilm uit het Witcher-universum komt eraan - deze belooft je dieper in The Continent te brengen. Witcher videogame-acteur Doug Cockle verzorgt de stem van Geralt of Rivia in dit verhaal, dat volgens The Verge zich afspeelt in het midden van het eerste seizoen van de show, en is gebaseerd op het verhaal 'A Little Sacrifice'.

Terminator: Binnenkort in anime-vorm

En last but not least, Terminator krijgt de anime-adaptatie. Er is nog geen datum aangekondigd, alleen dat deze 'binnenkort' komt.

Afbeelding: 'My Daemon', TMDb

Meer artikelen