Nieuwe film 'Kinds of Kindness' met Emma Stone in de hoofdrol krijgt eerste trailer

KKees van den Berg 12 april 2024 15:24

Emma Stone, bekend van 'Poor Things', werkt opnieuw samen met regisseur Yorgos Lanthimos voor de film 'Kinds of Kindness'. De eerste trailer is onthuld en het lijkt een intrigerende film te worden met meerdere verhaallijnen en een cast met grote namen.

Eerste blik op 'Kinds of Kindness'

Emma Stone, de actrice die ons heeft betoverd met haar Oscar-winnende rol in 'Poor Things', is nu te zien in de eerste trailer van 'Kinds of Kindness'. Dit is haar nieuwste project met regisseur Yorgos Lanthimos, bekend van zijn unieke en indringende films. De trailer belooft een verhaal dat zich afspeelt in de hedendaagse tijd, bevolkt met personages die meerdere rollen spelen in verschillende verhaallijnen.

'Kinds of Kindness' onderscheidt zich van Lanthimos' eerdere films door drie verschillende verhaallijnen te combineren. Het unieke aspect hier is dat de acteurs allemaal meerdere rollen spelen in deze verhaallijnen. Dit voegt een extra laag van complexiteit en intriges toe aan het verhaal, waardoor de kijker aandachtig moet blijven om alle subtiliteiten te volgen.

Sterrencast voor 'Kinds of Kindness'

De cast van 'Kinds of Kindness' is ronduit indrukwekkend. Naast Emma Stone, zien we ook Willem Dafoe en Margaret Qualley, bekend van 'Poor Things', samen met Jesse Plemons, die eerder te zien was in 'Killers of the Flower Moon', en Hunter Schafer bekend van 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'. Met zo'n talentvolle cast belooft de film een boeiend schouwspel te worden.

Releasedatum van 'Kinds of Kindness'

De releasedatum voor 'Kinds of Kindness' is al bekend: eind juni verschijnt de film in de Amerikaanse bioscopen. Voor de Nederlandse fans is er nog geen officiële releasedatum bekend, maar verwacht wordt dat de film rond dezelfde tijd ook hier te zien zal zijn.

Afbeelding: 'Kinds of Kindness', TMDB

Meer artikelen