Nieuwe kerstfilm 'Dashing Through the Snow' van Disney+ nu te streamen

DDavid Meijer 17 november 2023 13:13

Disney+ brengt de kerstsfeer vroeg dit jaar met de release van 'Dashing Through the Snow', een gloednieuwe familiefilm. Hoofdrollen zijn weggelegd voor Lil Rel Howery, Ludacris en Teyonah Parris.

Nieuwe Kerstsfeer op Disney+

Het is tijd voor kerstmagie op Disney+. De streamingdienst viert de start van de feestdagen met 'Dashing Through the Snow', een gloednieuw avontuur dat perfect is voor het hele gezin. Dus, trek je kersttrui aan, haal de kerstkoekjes uit de oven en nestel je op de bank voor een gezellige filmavond.

Het talent achter 'Dashing Through the Snow' is op zijn zachtst gezegd indrukwekkend. Onder de hoofdrolspelers bevinden zich Lil Rel Howery (bekend van 'Vacation Friends'), rapper en acteur Ludacris, en Teyonah Parris, die ook te zien is in de Disney+ serie 'WandaVision'. Met zo'n sterrencast belooft het een film te worden vol verrassingen.

Bekijk hier de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=DbOmSUSmISM

Direct beschikbaar op Disney+

Kan je niet wachten om deze nieuwe kerstfilm te bekijken? Goed nieuws! 'Dashing Through the Snow' is vanaf nu beschikbaar op Disney+. Mis het niet en bekijk onze pagina 'Nieuw op Disney+' voor een compleet overzicht van alle films en series die momenteel beschikbaar zijn op de streamingdienst.

Afbeelding: 'Dashing Through the Snow', TMDb

Meer artikelen