Nieuwe Nederlandse oorlogsthriller 'Invasie' nu in de bioscoop

KKees van den Berg 11 april 2024 17:57

Bobby Boermans, bekend van 'Het Gouden Uur', brengt vandaag zijn nieuwste oorlogsthriller 'Invasie' uit in de bioscopen. De film, met in de hoofdrol onder andere Tarikh Janssen en Gijs Blom, vertelt het spannende verhaal van een aanval op Curaçao en Aruba.

Bobby Boermans lanceert 'Invasie'

Regisseur Bobby Boermans, bekend van succesvolle series zoals 'Mocro Maffia' en 'Het Gouden Uur', lanceert vandaag zijn nieuwste project: de oorlogsthriller 'Invasie'. Deze Nederlandse film vertelt het spannende verhaal van een onverwachte aanval op Curaçao en Aruba.

Plot van 'Invasie': Aanval en verzet

In 'Invasie' wordt politiek Den Haag opgeschud door een onverwachte aanval van een dictatoriaal buurland op Curaçao en Aruba. Als reactie hierop worden drie jonge mariniers ingezet om de situatie te neutraliseren en het tij te keren. De film belooft een spannende mix van politieke intriges en actie.

De film 'Invasie' heeft een sterke cast met bekende Nederlandse acteurs. Tarikh Janssen, bekend van 'Anoniem', en Gijs Blom, die eerder schitterde in 'De slag om de Schelde', nemen de hoofdrollen voor hun rekening. Ze worden bijgestaan door Gijs Scholten van Aschat van 'Zee van Tijd' en Fedja van Huêt uit 'De Veroordeling'.

'Invasie' nu in de bioscoop

Vanaf vandaag is de nieuwe oorlogsthriller 'Invasie' in de Nederlandse bioscopen te zien.

Meer artikelen