Nieuwe Netflix-animatieserie 'Scott Pilgrim Takes Off' scoort 100% op Rotten Tomatoes

KKees van den Berg 19 november 2023 07:39

De fans van Scott Pilgrim zijn enthousiast over de nieuwe Netflix-animatieserie, 'Scott Pilgrim Takes Off', die debuteert met een perfecte Rotten Tomatoes-score van 100%. De animatieserie, met de originele cast van de film 'Scott Pilgrim vs. the World' uit 2010, blijkt een groot succes.

Perfecte score voor 'Scott Pilgrim Takes Off'

De nieuwste animatieserie op Netflix, 'Scott Pilgrim Takes Off', heeft meteen na de release het publiek weten te inspireren. Fans zijn uiterst tevreden met de negen jaar oude reeks die opnieuw tot leven is gekomen. De serie is een waar succesverhaal, aangezien het momenteel een perfecte Rotten Tomatoes-score van 100% heeft.

Nieuwe draai aan het klassieke verhaal

De animatieserie vertelt opnieuw het verhaal van Scott Pilgrim, een garageband-lid dat Ramona Flowers ontmoet, een recent vrijgezel geworden Amerikaans meisje. Zijn leven verandert abrupt wanneer hij ontdekt dat hij moet strijden tegen Ramona's zeven ex-vriendjes voordat hij haar volledige aandacht kan krijgen. 'Scott Pilgrim Takes Off' blijft trouwer aan het originele bronmateriaal dan de film uit 2010, wat het bij de fans in de smaak laat vallen.

Bekijk hier de trailer:

Originele cast keert terug voor de serie

De originele cast van de film uit 2010 is terug voor de animatieserie. Beroemdheden zoals Brie Larson, Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead en vele anderen maken de serie nog aantrekkelijker. De producent, Edgar Wright, had geen moeite om de originele cast weer bij elkaar te krijgen, wat de serie extra speciaal maakt voor de fans.

De nieuwe Netflix-animatieserie 'Scott Pilgrim Takes Off' bestaat uit acht afleveringen. Deze zijn allemaal nu beschikbaar op Netflix, waardoor de fans van Scott Pilgrim ze allemaal achter elkaar kunnen bingewatchen. De serie belooft spanning en entertainment voor alle Scott Pilgrim-liefhebbers.

Afbeelding: 'Scott Pilgrim Takes Off', TMDb

Meer artikelen