Nieuwe Netflix-hit: 'Baby Reindeer' scoort perfect op Rotten Tomatoes

DDavid Meijer 15 april 2024 13:20

De gloednieuwe Britse serie 'Baby Reindeer' heeft een zeldzaam perfecte score behaald op Rotten Tomatoes. De serie, gebaseerd op een waargebeurd stalker-verhaal, heeft critici en kijkers op Netflix stormenderhand veroverd. Ga je ook kijken?

'Baby Reindeer' scoort perfect op Rotten Tomatoes

De Britse serie 'Baby Reindeer', die deze week zijn debuut maakte op Netflix, heeft het publiek en de critici verbluft. De serie, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een stalker, heeft een zeldzaam perfecte score van 100% op de film- en seriebeoordelingssite Rotten Tomatoes verdiend. Dit is een zeldzaamheid in de wereld van series en films, wat aangeeft hoe goed de serie bij het publiek en critici in de smaak valt.

'Baby Reindeer' volgt het verhaal van Richard Gadd, een worstelende komiek die een obsessieve relatie ontwikkelt met een kwetsbare vrouw die hij vriendelijk benaderde. Dit leidt tot een verstikkende obsessie die hun beider levens dreigt te verwoesten. De manier waarop deze complexe en emotioneel geladen relatie wordt afgebeeld in de serie heeft veel lof gekregen van critici en publiek.

https://twitter.com/elfbatross/status/1778679982367060455

Meer artikelen