Nieuwe Netflix-thrillerserie 'Anthracite' nu te zien

KKees van den Berg 10 april 2024 17:49

De donkere geheimen van een mysterieuze sekte komen aan het licht in de gloednieuwe Franse thrillerserie, Anthracite, nu beschikbaar op Netflix. De serie draait om een reeks mysterieuze gebeurtenissen in een klein dorpje, verweven met de lugubere geschiedenis van een sekte.

Anthracite: mysterie en ravage door sekte

In de nieuwe Netflix-serie 'Anthracite' wordt een klein dorpje geteisterd door de nasleep van een mysterieuze sekte. Alle afleveringen zijn vanaf vandaag beschikbaar voor streaming op Netflix.

Tragische geschiedenis ontwricht dorp opnieuw

In 1994 werd de wereld opgeschrikt door het nieuws van een massale zelfmoord van een sekte in de Alpen. Dertig jaar later verstoort de rituele moord op een vrouw de rust en het delicate evenwicht dat het dorp heeft weten te hervinden na deze schokkende gebeurtenis.

De serie die uit 6 afleveringen bestaat heeft een sterke cast met acteurs zoals Camille Lou, bekend van 'Christmas Flow', Noémie Schmidt van 'A l'intérieur', Jean-Marc Barr van 'Bad Banks' en Kad Merad van 'L'immortel'. Bovendien neemt de Franse rapper en acteur Hatik de rol van Jaro op zich, die al snel de zondebok wordt van de moord.

Afbeelding: 'Anthracite', TMDB

Meer artikelen