Nieuwe romantische serie 'Midtsommernatt' overtreft 'Crooks' op Netflix

DDavid Meijer 15 april 2024 17:03

De Duitse misdaadserie 'Crooks' is niet langer de koning van Netflix. De Noorse romantische serie 'Midtsommernatt' heeft na een week de toppositie van de populaire streamingdienst overgenomen.

'Midtsommernatt' stoot 'Crooks' van de troon

De Duitse misdaadserie 'Crooks', al een tijdje een hit op Netflix, is van zijn troon gestoten. De Noorse romantische serie 'Midtsommernatt' heeft de seriescene op zijn kop gezet en is nu de meest populaire serie op de streamingdienst. Hoewel concrete cijfers nog niet beschikbaar zijn, is het duidelijk dat 'Midtsommernatt' massaal wordt bekeken.

'Midtsommernatt' trekt massaal publiek

Het is duidelijk dat 'Midtsommernatt', de nieuwe romantische serie uit Noorwegen, een hit is bij de kijkers. De serie, die het Duitse misdaadverhaal 'Crooks' van de troon stootte, trekt een groot publiek. Hoewel de exacte kijkcijfers nog niet bekend zijn, is het duidelijk dat de serie veel aandacht trekt.

'Midtsommernatt' speelt zich af tijdens de midzomer, de langste dag van het jaar. De serie is gevuld met feestvreugde en romantiek. Het vormt ook het toneel voor Carina en Johannes om na 30 jaar huwelijk een groot geheim te onthullen aan hun familie en vrienden, met onvoorzienbare gevolgen.

Afbeelding: 'Midsummer Night', TMDB

Meer artikelen