Nieuwe serie '3 Body Problem' nu te zien op Netflix

RRoos Verhoeven 21 maart 2024 09:12

De makers van de hitserie Game of Thrones hebben een nieuwe serie uitgebracht op Netflix, '3 Body Problem'. De serie combineert geschiedenis, wetenschap en buitenaardse beschavingen. Maar kan het de verwachtingen van de Game of Thrones-fans waarmaken?

Nieuwe serie van GoT-makers op Netflix

David Benioff en D.B. Weiss, het duo achter de populaire serie Game of Thrones, hebben hun nieuwste project, de sciencefictionserie 3 Body Problem, op Netflix uitgebracht. Zal deze serie het succes van hun vorige samenwerking kunnen evenaren? Alle afleveringen zijn nu beschikbaar op de streamingdienst.

Het plot van '3 Body Problem'

Volgens uitvoerend producent Alexander Woo is '3 Body Problem' een geschiedenis van de mensheid, vanaf het eerste contact met een buitenaardse beschaving tot aan het einde van het universum. Het plot van de serie draait om een noodlottige beslissing die in China in de jaren 60 werd genomen. Deze beslissing heeft grote gevolgen voor een groep hedendaagse wetenschappers die nu geconfronteerd worden met een ernstig gevaar voor de mensheid.

'3 Body Problem' is gecreëerd door David Benioff en D.B. Weiss, hetzelfde duo dat Game of Thrones heeft gemaakt. Liam Cunningham, bekend als Davos uit Game of Thrones, speelt Thomas Wade in de nieuwe serie. John Bradley, ook bekend van Game of Thrones als Samwell Tarly, maakt ook deel uit van de cast. Andere castleden zijn Benedict Wong, Eiza González, Saamer Usmani en Marlo Kelly.

'3 Body Problem' nu beschikbaar op Netflix

De serie '3 Body Problem' is vanaf vandaag beschikbaar op Netflix.

Meer artikelen