Nieuwe Spaanse Netflix-thriller 'Un Fantasma en la Batalla' aangekondigd door 'Society of the Snow'-regisseur

KKees van den Berg 17 april 2024 15:08

Na het succes van 'Society of the Snow' is regisseur J.A. Bayona klaar om aan de slag te gaan met een gloednieuwe thriller op Netflix: 'Un Fantasma en la Batalla'. De opnames zijn al begonnen, maar de releasedatum blijft nog een mysterie.

Stijgende verwachtingen door J.A. Bayona's betrokkenheid

Na het grote succes van 'Society of the Snow', een film gebaseerd op de waargebeurde Andes vliegtuigramp, heeft Netflix aangekondigd dat de beroemde regisseur J.A. Bayona een nieuwe Spaanse thriller gaat maken genaamd 'Un Fantasma en la Batalla'. De productie van deze nieuwe thriller is al begonnen, wat het enthousiasme onder fans alleen maar verder aanwakkert.

Intrigerende plot van 'Un Fantasma en la Batalla'

'Un Fantasma en la Batalla' belooft een spannend verhaal te worden. Het is geïnspireerd op de levens en ervaringen van leden van de Guardia Civil die betrokken waren bij de strijd tegen terrorisme in de jaren 1990 en 2000. De film vertelt het verhaal van Amaia, een jonge burgerwacht die meer dan een decennium undercover heeft gewerkt binnen de ETA. Haar missie: het opsporen van de schuilplaatsen van de bende in Zuid-Frankrijk.

Agustín Díaz Yanes neemt de regie over

J.A. Bayona, de regisseur van 'Society of the Snow', zal voor deze nieuwe film als producent fungeren en geeft de regie over aan Agustín Díaz Yanes. Bayona is vol lof over Yanes en ziet hem als een van de belangrijkste figuren in de Spaanse cinema en een uitzonderlijke getuige van de recente geschiedenis van Spanje. Hij is onder de indruk van Yanes' diepgaande kennis van de gebeurtenissen waarover het script van de film vertelt.

Hoewel de opnames voor 'Un Fantasma en la Batalla' al zijn begonnen, is het nog niet bekend wanneer de thriller op Netflix te zien zal zijn. Fans worden aangemoedigd om up-to-date te blijven door een account aan te maken op de Netflix-website en de film aan hun kijklijst toe te voegen. Op deze manier blijven ze automatisch op de hoogte van de releasedatum.

Afbeelding: 'Society of the Snow', TMDB

Meer artikelen