Noorse Netflix-serie 'Midtsommernatt' scoort hoog en betovert kijkers

RRoos Verhoeven 13 april 2024 12:12

De nieuwe Noorse serie 'Midtsommernatt' is een grote hit onder Netflix-abonnees, met een indrukwekkende score van 83% op Rotten Tomatoes. Met een intens romantisch verhaal dat zich afspeelt tijdens de langste dag van het jaar, lijkt deze serie alle ingrediënten te hebben voor succes.

Hooggespannen verwachtingen voor 'Midtsommernatt'

Met zijn voorgaande succesvolle serie 'Hjem til Jul' heeft maker Per-Olav Sørensen de lat hoog gelegd. En de eerste reacties wijzen uit dat 'Midtsommernatt' deze verwachtingen waarmaakt. Dit nieuwe romantische verhaal uit Noorwegen weet Netflix-abonnees te betoveren en de indrukwekkende score op Rotten Tomatoes bewijst dit.

De positieve ontvangst van 'Midtsommernatt' wordt onderstreept door de hoge score van 83% op Rotten Tomatoes. Met zo'n waardering kan het bijna niet anders dan dat 'Midtsommernatt', of 'Midsummer Night' in het Engels, een hit zal worden op de streamingdienst. Staat hij al op jouw kijklijst?

Romantiek en geheimen in 'Midtsommernatt'

Het is midzomer, de langste dag van het jaar en een dag van feest. Tijdens deze feestelijke dag vieren Carina uit Zweden en Johannes uit Noorwegen hun 30-jarig huwelijksjubileum. Maar midden in de romantiek besluiten zij om hun familie en vrienden een groot geheim te vertellen, met onvoorziene gevolgen... Dit intense verhaal voegt een extra laag van intrige en spanning toe aan de serie.

Meer artikelen