Oma's van Sydney Sweeney maken onverwachte cameo in haar nieuwe horrorfilm

RRoos Verhoeven 21 maart 2024 11:16

In Sydney Sweeney's nieuwe horrorfilm 'Immaculate', maken haar oma's een onverwachte cameo. De ster uit 'Euphoria' vloog haar grootmoeders naar Italië waar de film zich afspeelt, en maakte ze tot figuranten als nonnen.

Grootmoeders bezoeken filmset in Italië

Sydney Sweeney, bekend van de hitserie 'Euphoria', nam haar grootmoeders mee naar de set van haar nieuwe film 'Immaculate'. Een R-rated horrorfilm die zich afspeelt in een klooster op het Italiaanse platteland. Ze bezochten niet alleen de set, maar ze maakte zelfs deel uit van de cast als figuranten, verkleed als nonnen. Sydney vertelde over deze bijzondere ervaring tijdens haar verschijning op de 'Today Show'.

Verrassingsreis voor Sweeney's grootmoeders

Het was meer dan alleen een setbezoek voor de grootmoeders van Sweeney. De actrice onthulde dat ze dit uitje als een verrassing had gepland. Haar oma's hadden nog nooit Europa bezocht, en één van hen had altijd al de droom om naar Italië te gaan. Dit maakte de reis extra speciaal en onvergetelijk.

'Immaculate': Een gruwelijk avontuur

'Immaculate' is een uitdagende film voor Sweeney, waarin zij de rol speelt van Cecilia, een vrome non die op reis gaat naar een afgelegen klooster in Italië. Haar ervaring verandert al snel in een nachtmerrie als ze de gruwelijkheden van haar nieuwe thuis ontdekt. Sweeney kijkt uit naar de reacties van het publiek op het controversiële einde van de film.

De film 'Immaculate', geregisseerd door Michael Mohan, heeft naast Sweeney ook andere bekende namen in de cast, zoals Simona Tabasco, Álvaro Morte en Benedetta Porcaroli. De film belooft een spannend avontuur te worden en gaat in Nederland in première op 4 april.

Afbeelding: 'Immaculate', TMDB

Meer artikelen