Prijswinnende serie 'Dexter' nu te streamen op Netflix

KKees van den Berg 31 maart 2024 12:25

Voor fans van misdaadseries is er goed nieuws: de bekroonde serie 'Dexter', waarin Michael C. Hall schittert als seriemoordenaar met een dubbelleven, is nu beschikbaar op Netflix.

Serie 'Dexter' nu op Netflix

De intrigerende serie 'Dexter', met Michael C. Hall in de hoofdrol, is nu beschikbaar voor streaming op Netflix. Deze meeslepende serie, gebaseerd op de boeken van Jeff Lindsay, heeft talloze prijzen gewonnen en is een must-see voor elke liefhebber van misdaaddrama's. Als je nog niet bekend bent met het complexe personage Dexter Morgan en zijn fascinerende, maar afschuwelijke dubbelleven, dan is dit je kans om in te stappen.

Het dubbelleven van Dexter Morgan

De serie 'Dexter' biedt een diepgaand en spannend kijkje in het leven van Dexter Morgan. Naast zijn dagelijkse baan als bloedspatanalist bij de politie, leidt Dexter een geheim dubbelleven als seriemoordenaar. Dit contrast tussen zijn professionele carrière en zijn verborgen donkere kant maakt de serie uniek en onvoorspelbaar. Gaandeweg worden kijkers meegenomen in de psychologische complexiteit van dit intrigerende personage.

Het toevoegen van 'Dexter' aan het aanbod maakt deel uit van Netflix's strategie om het aanbod van oudere, populaire misdaadseries uit te breiden. Eerder voegde de streamingdienst al andere bekende titels toe zoals 'House', 'NCIS', 'Law & Order: Special Victims Unit' en 'CSI: Crime Scene Investigation'. Deze verschuiving geeft kijkers de kans om zich opnieuw onder te dompelen in enkele van de meest geliefde misdaadseries van de afgelopen decennia.

Alle seizoenen 'Dexter' beschikbaar

Iedereen met een Netflix-abonnement kan nu alle acht seizoenen van 'Dexter' bekijken op de streamingdienst. Of je nu een nieuwe kijker bent die de serie voor het eerst wil beleven, of een oude fan die de serie opnieuw wilt bekijken, je kunt vanaf nu genieten van het spannende verhaal van Dexter Morgan.

Meer artikelen