Spider-Man 4: Thomas Haden Church hint naar nieuwe film met Sam Raimi en Tobey Maguire

RRoos Verhoeven 3 maart 2024 11:31

Acteur Thomas Haden Church, bekend van zijn rol als Flint Marko/Sandman in Spider-Man 3, lijkt in een recent interview te hinten op een mogelijke terugkeer van het personage in een nieuwe Spider-Man film. Hierbij hint hij ook op de mogelijke terugkeer van regisseur Sam Raimi en acteur Tobey Maguire.

Terugkeer van Flint Marko/Sandman?

Thomas Haden Church, die in Spider-Man 3 te zien was als het personage Flint Marko/Sandman, hintte in een recent interview op een mogelijke terugkeer van zijn personage. De acteur, die een cruciale rol speelde in de derde film van de serie, liet doorschemeren dat hij wellicht opnieuw de rol zou kunnen oppakken.

Raimi en Maguire terug voor Spider-Man?

Naast zijn mogelijke terugkeer, gaf Church ook hints over mogelijke geruchten dat regisseur Sam Raimi en acteur Tobey Maguire zouden terugkeren voor een nieuwe Spider-Man film. Raimi en Maguire hebben samen drie Spider-Man films gemaakt en het lijkt erop dat ze misschien weer samen zullen werken.

Dit is niet de eerste keer dat Church hint op een vierde Spider-Man film. Vorig jaar hintte de acteur opnieuw dat hij geruchten had gehoord over Raimi en Maguire die weer samen zouden werken. Als dat zou gebeuren, zou hij 'waarschijnlijk campagne voeren' voor een cameo-rol.

Sam Raimi heeft in de jaren 2000 drie Spider-Man films geregisseerd, allemaal met Tobey Maguire in de hoofdrol als de web-slingerende superheld Peter Parker/Spider-Man. Er waren al eerder gesprekken over een vierde film geregisseerd door Raimi voordat Sony besloot de serie te rebooten met de Amazing Spider-Man films met Andrew Garfield.

Maguire's recente terugkeer als Spider-Man

Onlangs nam Maguire de rol van de Muurkruiper weer op zich in de multiversum-gerichte film Spider-Man: No Way Home, tegenover Garfield en Tom Holland. Het blockbuster succes van deze Marvel Cinematic Universe film heeft de interesse in Raimi's ongeproduceerde Spider-Man 4 opnieuw aangewakkerd.

Meer artikelen