'The Gentlemen' onttroont 'Avatar: The Last Airbender' als Netflix-hit

KKees van den Berg 11 maart 2024 16:12

De populaire serie 'Avatar: The Last Airbender' is niet langer de koning van Netflix. De nieuwe Britse misdaadserie 'The Gentlemen' heeft de toppositie ingenomen, slechts enkele dagen nadat deze op de streamingdienst gelanceerd is.

Nieuwe hitserie 'The Gentlemen' op Netflix

De live-actionserie 'Avatar: The Last Airbender', met in de hoofdrol Gordon Cormier, is niet langer de populairste serie op Netflix. De nieuwe komische Britse serie 'The Gentlemen' heeft deze titel overgenomen. De show heeft de toppositie ingenomen slechts enkele dagen na de lancering op de streamingdienst. Kijkers zijn massaal onder de indruk van het nieuwe Britse misdaadavontuur.

'The Gentlemen' is een spannend Brits misdaadverhaal. De serie volgt Eddie, die onverwacht het landgoed van zijn vader erft. Echter, hij ontdekt al snel dat dit landgoed deel uitmaakt van een grootschalig cannabisimperium. Dit trekt natuurlijk de aandacht van vele criminelen die een graantje willen meepikken. Eddie is echter vastberaden om zijn familie uit de klauwen van deze criminelen te redden. Hij probeert hun spel mee te spelen om ze te verslaan, maar raakt al snel verstrikt in de onderwereld.

Meer artikelen