'The Rookie' komt met seizoen 7

KKees van den Berg 16 april 2024 18:42

Er is goed nieuws voor de Nederlandse fans van de populaire politieserie 'The Rookie': er is een zevende seizoen in de maak. Hoewel het zesde seizoen nog niet in Nederland is verschenen, kunnen kijkers al vooruit kijken naar meer avonturen van John Nolan en zijn team.

Zevende seizoen voor 'The Rookie'

Fans van de populaire serie 'The Rookie' kunnen opgelucht ademhalen: er komt een zevende seizoen. Terwijl Nederlandse kijkers onlangs het vijfde seizoen op Netflix konden zien, zijn Amerikaanse fans al aan het zesde seizoen begonnen. Nu is het dus zeker dat er nog een seizoen in de pijplijn zit.

In de meest recente afleveringen die in Nederland beschikbaar zijn, krijgt John Nolan, de hoofdrolspeler van de serie, te maken met een oude vijand. Hij staat opnieuw oog in oog met seriemoordenaar Rosalind Dyer. Daarnaast zien we agenten Bradford en Chen samenwerken met detective Lopez en de Las Vegas Police Department om een grote criminele organisatie op te rollen.

Vertraging voor zesde seizoen 'The Rookie'

Het zesde seizoen van 'The Rookie', dat op de Amerikaanse zender ABC wordt uitgezonden, heeft vertraging opgelopen. Een van de oorzaken zijn de stakingen in Hollywood. Meestal wordt een nieuw seizoen in de herfst uitgebracht, maar de stakingen hebben dit schema in de war geschopt. Het is nog onduidelijk wanneer dit seizoen in Nederland te zien zal zijn.

Afbeelding: 'The Rookie', TMDB

Meer artikelen