'The Strangers: Chapter 1': horror-reboot met Madelaine Petsch van 'Riverdale'

RRoos Verhoeven 16 maart 2024 16:11

De horror-reboot 'The Strangers: Chapter 1', onder regie van Die Hard-2 regisseur Renny Harlin, is vanaf het voorjaar te zien. De film die deel uitmaakt van een nieuwe trilogie van Lionsgate, heeft Riverdale-ster Madelaine Petsch in de hoofdrol en de trailer is nu beschikbaar.

Een nieuwe trilogie begint

'The Strangers: Chapter 1' markeert het begin van een spannende nieuwe trilogie, onder regie van Renny Harlin, bekend van Die Hard 2. De horrorfilm, geproduceerd door Lionsgate, is een reboot van de populaire film 'The Strangers' uit 2008. Fans van het origineel kunnen nu al een voorproefje krijgen van deze nieuwe versie, aangezien de trailer al beschikbaar is.

Angstaanjagende nacht in een afgelegen hut

Het verhaal begint wanneer een jong koppel strandt in een griezelig klein stadje na autopech. Ze worden gedwongen de nacht door te brengen in een afgelegen hut, waar ze de prooi worden van drie gemaskerde vreemdelingen. De angst en paniek die volgen vormen de kern van deze angstaanjagende horrorfilm.

De film heeft een indrukwekkende cast, met onder andere Riverdale-actrice Madelaine Petsch en Froy Gutierrez in de hoofdrollen. Daarnaast zijn ook Rachel Shenton, Ema Horvath en Gabe Basso te zien in deze aankomende reboot. Met zo'n sterrencast belooft 'The Strangers: Chapter 1' een onvergetelijk horroravontuur te worden.

16 mei: 'The Strangers: Chapter 1' in de bioscoop

16 mei is de dag dat 'The Strangers: Chapter 1' in de bioscoop draait. Dit is een film die je niet wilt missen - zeker niet als je een horrorliefhebber bent.

Afbeelding: 'The Strangers: Chapter 1', TMDB

Meer artikelen