The Sun: Aaron Taylor-Johnson wordt de volgende James Bond

RRoos Verhoeven 19 maart 2024 14:28

Volgens de Britse krant The Sun, zal Aaron Taylor-Johnson de nieuwe James Bond zijn. De 33-jarige acteur, die eerder Kick-Ass speelde, zou binnenkort zijn contract tekenen en de rol van de meest beroemde geheime agent van Engeland op zich nemen.

Taylor-Johnson tekent als nieuwe James Bond

Het lijkt erop dat we binnenkort een nieuwe James Bond op het scherm zullen zien. Volgens berichten zal de 33-jarige Aaron Taylor-Johnson de rol van 007 op zich nemen, als opvolger van Daniel Craig. Taylor-Johnson, die al eerder de superheldenrol van Kick-Ass op zich nam, zou naar verwachting deze week nog zijn contract tekenen.

Voorbereidingen voor nieuwe Bond-film al begonnen

Hoewel we nog even op de nieuwe James Bond-film moeten wachten, zijn de voorbereidingen al in volle gang. Het script voor de 26ste film in de reeks is al in de maak. En als alles volgens plan gaat, wil productiebedrijf EON Productions nog dit jaar beginnen met draaien. Er is echter nog geen informatie over wanneer de film in de bioscoop zal verschijnen.

Het was een spannende strijd om de rol van de nieuwe James Bond. Naast Aaron Taylor-Johnson waren ook acteurs zoals Cillian Murphy, Idris Elba, Henry Cavill en James Norton in de race. Daniel Craig, die de rol vijf films lang vertolkte, nam in 2021 afscheid van de rol. Met de komst van Taylor-Johnson gaat de franchise een nieuw tijdperk in.

Afbeelding: 'Kraven the Hunter', TMDB

Meer artikelen