Tom Hardy deelt setfoto terwijl de opnames van 'Venom 3' worden hervat

RRoos Verhoeven 17 november 2023 11:58

Na een vertraging veroorzaakt door stakingen, zijn de opnames van 'Venom 3' hervat, met Tom Hardy die een nieuwe setfoto deelt. Het is mogelijk dat Venom en Spider-Man elkaar in de film treffen, die gepland staat voor release op 7 november 2024.

Hervatting van de opnames

De productie van 'Venom 3' heeft een tijdje stilgelegen door stakingen binnen de filmindustrie, maar nu zijn de camera's weer aan het rollen. Hoofdrolspeler Tom Hardy, die opnieuw de rol van Eddie Brock op zich neemt, deelde onlangs een foto van zichzelf in kostuum op de set. Dit duidt erop dat de opnames weer in volle gang zijn en we kunnen uitkijken naar nog meer actie van Hardy en zijn symbiotische partner, Venom.

Bekijk hier de foto gedeeld door Hardy: https://www.instagram.com/p/Czt6ZzIsDoM/

Tom Hardy en Kelly Marcel op de set

Op de door Hardy gedeelde foto zien we niet alleen hemzelf in kostuum als Eddie Brock, maar ook de regisseur van 'Venom 3', Kelly Marcel. Dit is haar regiedebuut, maar ze heeft al een lange werkrelatie met Hardy, inclusief samenwerking aan het script voor 'Venom: Let There Be Carnage'. Het samenwerken van deze twee creatieve geesten belooft veel goeds voor de komende film.

Mogelijke ontmoeting tussen Venom en Spider-Man

Hoewel weinig details bekend zijn over de plot van 'Venom 3', is het goed mogelijk dat Venom en Spider-Man elkaar tegenkomen in de film. Aan het einde van 'Venom: Let There Be Carnage' zagen we Eddie Brock gestrand op de MCU's Earth-616, wat de mogelijkheid openlaat dat Tom Holland's Spider-Man een verschijning maakt in de komende film. Dit kan betekenen dat we meer MCU-helden zien opduiken in de film, of dat Venom en Brock later in de bredere MCU te zien zullen zijn.

Ondanks de opnamevertragingen, staat 'Venom 3' gepland voor release op 7 november 2024. Oorspronkelijk zou de film in juli uitkomen, maar deze is nu verplaatst naar november. Dit verhoogt alleen maar de verwachting voor de film, die deel uitmaakt van Sony's steeds groeiende Spider-Man filmuniversum.

Meer artikelen