Tom Hardy en zijn motorbende in 'The Bikeriders': nieuwe trailer

KKees van den Berg 2 maart 2024 12:10

In de gloednieuwe trailer van 'The Bikeriders' (2023) speelt Tom Hardy de rol van Johnny, de oprichter van de motorbende Vandals. Kan hij voorkomen dat zijn bende uit elkaar valt? Ontdek het in deze spannende vooruitblik.

Tom Hardy als bende-oprichter

In 'The Bikeriders' maakt het publiek kennis met Johnny, gespeeld door Tom Hardy. Johnny is de oprichter van de beruchte motorbende Vandals. In de trailer zien we hoe hij zijn best doet om de bende bij elkaar te houden, terwijl interne conflicten de groep dreigen te splijten. Het belooft een intens en spannend verhaal te worden, vol actie en drama.

Naast Tom Hardy zien we ook andere bekende gezichten in 'The Bikeriders'. Austin Butler, bekend van 'Dune: Part Two', speelt Benny, een toegewijde bende-lid. Jodie Comer speelt Kathy, de vrouw van Benny die worstelt met zijn betrokkenheid bij de bende. Michael Shannon en Boyd Holbrook zijn ook te zien in belangrijke rollen in de film.

Première 'The Bikeriders' in Nederland

De film 'The Bikeriders' heeft al een succesvolle première gehad op het Telluride Film Festival, waar het veel positieve kritieken kreeg. Nederlandse filmfans moeten nog even geduld hebben: de film wordt op 4 juli bij ons in de bioscopen verwacht. Een spannende zomerfilm om naar uit te kijken.

Afbeelding: 'The Bikeriders', TMDB

Meer artikelen