Trailer bioscoophorrorfilm 'The First Omen' nu te zien

RRoos Verhoeven 12 maart 2024 18:12

De eerste trailer van 'The First Omen', een prequel op de bekende horrorreeks, is uit. De film, vol demonen en angstaanjagende taferelen, draait vanaf 11 april in de bioscoop.

De komst van 'The First Omen'

De klassieke horrorfilm 'The Omen' kreeg na 40 jaar een gelijknamige remake en drie vervolgfilms. Deze films stonden allemaal in het teken van demonen en de antichrist. Nu, 18 jaar na de remake, is het de tijd voor 'The First Omen'. Dit is een prequel op de populaire horrorreeks, die het verhaal vertelt van wat er voorafging aan de originele film.

Beelden uit de angstaanjagende trailer

In de trailer van 'The First Omen' wordt ons een glimp getoond van het verhaal. We zien een heftige bevalling en ontmoeten een gestoord meisje genaamd Carlita. Zij zaait chaos in haar Italiaanse kerk en het lijkt erop dat er monsters en demonen aan het opkomen zijn. Dit tot ontsteltenis van sommige kloosterleden die hopen dat het allemaal niet echt is.

'The First Omen' markeert het speelfilm-regiedebuut van Arkasha Stevenson. De cast is gevuld met bekende namen, waaronder Bill Nighy, bekend van 'About Time', Charles Dance, Ralph Ineson uit 'The Witch', Sonia Braga en Nell Tiger Free. Deze ervaren acteurs brengen het angstaanjagende verhaal tot leven op het witte doek.

'The First Omen' binnenkort in de bioscoop

Mis 'The First Omen' niet en markeer donderdag 11 april, want dan draait de film in de bioscoop.

Afbeelding: 'The First Omen', TMDB

Meer artikelen