Waargebeurde thriller over vliegtuigkaping: 'Secuestro al vuelo 601' nu op Netflix

RRoos Verhoeven 10 april 2024 19:15

De Colombiaanse thrillerserie 'Secuestro al vuelo 601' over een waargebeurde vliegtuigkaping is nu te zien op Netflix. Twee stewardessen worden geconfronteerd met de taak om gewapende kapers te verslaan.

'Secuestro al vuelo 601': Waargebeurde kaping nu op Netflix

De adrenaline-pompende serie 'Secuestro al vuelo 601' is gebaseerd op een van de meest ongebruikelijke gebeurtenissen in de Latijns-Amerikaanse luchtvaartgeschiedenis. De show is nu te streamen op Netflix en volgt het verhaal van twee stewardessen die het hoofd moeten bieden aan een paar gewapende en gemaskerde kapers, die dreigen met het opblazen van het vliegtuig tenzij de Colombiaanse regering 50 politieke gevangenen vrijlaat en een flink losgeld betaalt.

Sterrencast in 'Secuestro al vuelo 601'

Mónica Lopera, die je kunt kennen als Fernanda uit 'Killing Eve' of als Aura uit 'Diario de un Gigoló', neemt de hoofdrol op zich in 'Secuestro al vuelo 601'. Andere rollen zijn weggelegd voor onder andere Valentin Villafañe, Alián Devetac, Christian Tappan, Ángela Cano, Enrique Carriazo, Marcela Benjumea, Johan Rivera, Ilenia Antonini en Carlos Manuel Vesga. De sterke cast brengt de waargebeurde en spannende gebeurtenissen op indrukwekkende wijze tot leven.

De serie 'Secuestro al vuelo 601', die bestaat uit zes bloedstollende afleveringen, is nu beschikbaar om te streamen op Netflix.

Afbeelding: 'The Hijacking of Flight 601', TMDB

Meer artikelen