Zet Netflix 'Das Signal' voort met een tweede seizoen?

RRoos Verhoeven 10 maart 2024 18:02

De nieuwe psychologische thrillerserie 'Das Signal' heeft de aandacht van Netflix-kijkers gegrepen. Maar ondanks de populariteit, blijft de vraag bestaan: komt er een tweede seizoen?

Aangrijpend plot van 'Das Signal'

'Das Signal', de recent uitgebrachte psychologische thrillerserie op Netflix, heeft de kijkers in zijn greep met een mysterieus verhaal van een verdwijning. De serie, die zich afspeelt in 2024, draait om een wetenschapper die op mysterieuze wijze verdwijnt tijdens haar terugvlucht naar haar gezin. Dit is een meeslepende serie die zeker de aandacht van elke liefhebber van het thriller-genre zal trekken.

In 'Das Signal' is Paula, een wetenschapper aan boord van het internationale ruimtestation, verantwoordelijk voor een ontdekking die de wereld op zijn kop kan zetten. Echter, voordat ze de details van haar bevindingen kan delen, verdwijnt ze spoorloos op de terugvlucht naar haar familie, waardoor haar partner Sven en hun dochter met een raadselachtige puzzel achterblijven.

Kans op een tweede seizoen van 'Das Signal' op Netflix

Hoewel 'Das Signal' de fascinatie van kijkers heeft gewekt, lijkt het onwaarschijnlijk dat er een tweede seizoen komt. De serie is namelijk geclassificeerd als een miniserie, wat meestal betekent dat het beperkt is tot één seizoen. Hoewel er uitzonderingen zijn, zoals de verlenging van de miniserie 'Tiger King', blijft het onzeker of 'Das Signal' een soortgelijk lot zal ondergaan.

Afbeelding: 'The Signal', TMDB

Meer artikelen