'A Dog's Purpose' en 'A Dog's Journey' verschijnen plots op Netflix

RRoos Verhoeven 24 april 2024 14:44

Netflix heeft onverwacht twee ontroerende hondenfilms aan het aanbod toegevoegd. De familiefilms 'A Dog's Purpose' en 'A Dog's Journey' zijn nu beschikbaar voor de hondenliefhebbers onder de streamingservice-abonnees.

'A Dog's Purpose' en 'A Dog's Journey' zijn nu toegevoegd aan het Netflix-aanbod, tot verrassing van de abonnees. Beide films zijn hartverwarmende familiefilms die hondenliefhebbers zullen weten te waarderen. Ze vertellen de aangrijpende verhalen van honden en hun onwankelbare band met hun menselijke metgezellen.

'A Dog's Purpose'

In 'A Dog's Purpose' volgen we de nauwe band tussen Ethan en zijn hond Bailey, vanaf dat Bailey een pup is. Door de jaren heen kunnen we zien hoe Bailey zijn baasje steeds weer opzoekt en aan zijn zijde blijft, zelfs na zijn overlijden. Bailey doet er alles aan om zijn baasje gelukkig te maken, zelfs na meerdere reïncarnaties.

'A Dog's Journey'

'A Dog's Journey' is het vervolg op 'A Dog's Purpose', waarin we Bailey volgen die wederom terugkeert in verschillende hondenlevens. Dit keer heeft hij de taak om te zorgen voor zijn baasje 'CJ'. Bailey is een loyale en trouwe hond die keer op keer terugkeert om zijn belofte na te komen om CJ altijd te beschermen. Van peuter tot volwassen vrouw, Bailey blijft altijd aan haar zijde.

Afbeelding: 'A Dog's Journey', TMDB

Meer artikelen