Abbey Hoes opent een datingbedrijf in nieuwe Nederlandse romcom 'Rokjesnacht'

RRoos Verhoeven 20 april 2024 15:35

Abbey Hoes schittert in de nieuwe Nederlandse romcom 'Rokjesnacht' waarin ze een datingbedrijf opzet. De film is geen vervolg op 'Rokjesdag', maar een op zichzelf staand avontuur. De eerste beelden zijn nu beschikbaar.

Abbey Hoes speelt in 'Rokjesnacht'

De Nederlandse actrice Abbey Hoes, bekend van verschillende film- en tv-rollen, speelt de hoofdrol in de gloednieuwe romantische komedie 'Rokjesnacht'. Hoewel de titel suggereert dat het een vervolg zou kunnen zijn op 'Rokjesdag' uit 2016, is dit niet het geval. 'Rokjesnacht' is een opzichzelfstaand verhaal en belooft weer een grappig, hartverwarmend avontuur te worden. De eerste beelden van de film zijn inmiddels beschikbaar.

Roos start 'Blind Date' datingbedrijf

In 'Rokjesnacht' speelt Abbey Hoes het personage Roos, die het idee heeft om een datingbedrijf te starten om mensen te helpen hun perfecte match te vinden. Ze noemt haar bedrijf 'Blind Date' en gaat aan de slag om vier singles te koppelen. Met de hulp van haar kantoorgenoot Geurt, organiseert ze een perfecte date-avond voor de mogelijke matches. Dit nieuwe concept biedt een menselijke touch aan het traditionele datingproces en belooft veel romantische en komische momenten.

De regie van 'Rokjesnacht' is in handen van Johan Nijenhuis, een gevestigde naam in de Nederlandse filmwereld en vooral bekend om zijn succesvolle romantische komedies. Nijenhuis heeft al meerdere hits op zijn naam staan, waaronder 'De beentjes van Sint-Hildegard', 'Marokkaanse Bruiloft', 'Onze jongens', 'Gek van geluk' en natuurlijk 'Rokjesdag'. Met 'Rokjesnacht' voegt hij weer een nieuwe titel toe aan zijn indrukwekkende portfolio.

'Rokjesnacht' in de bioscoop

'Rokjesnacht' is vanaf 3 oktober te zien in de bioscopen.

Afbeelding: 'Skirt Day', TMDB

Meer artikelen