Aftellen naar Virgin River Kerstspecials: Enthousiaste reacties van cast en makers

DDavid Meijer 31 oktober 2023 19:47

De makers en cast van de populaire Netflix-serie 'Virgin River' zijn net zo enthousiast als de fans voor de aanstaande kerstafleveringen. Op Instagram vieren ze het feit dat het nog maar een maand is tot de uitzending van de zoetsappige kerstspecials.

Aftellen naar kerstspecials

Robyn Carr, de bekende schrijfster achter de boekenreeks waar de geliefde Netflix-serie Virgin River op is gebaseerd, heeft de hoge verwachtingen voor de kerstspecials aangewakkerd. Op Instagram begon ze met aftellen en deelde ze de teaser voor de aankomende speciale afleveringen. Dit bevestigt eens te meer haar betrokkenheid en enthousiasme voor de serie.

Bekijk hier de video: https://www.instagram.com/reel/CzBn7IQL77l

De teaser voor de kerstspecials onthult een intrigerende verhaallijn. Alexandra Breckenridge, die Mel speelt, is te zien terwijl ze met haar zus Joey, gespeeld door Jenny Cooper, praat ter voorbereiding op hun eerste Virgin River Kerstmis. Joey blijkt een verborgen voorraad liefdesbrieven te hebben ontdekt tussen hun moeder en een mysterieuze man in Virgin River. Dit leidt tot speculaties dat deze man wel eens Mel's vader zou kunnen zijn.

Bekijk hier de video: https://www.instagram.com/reel/CzCo4yKvoPn

Lancering kerstafleveringen

Fans van de serie hoeven niet lang meer te wachten. De twee sfeervolle kerstafleveringen van het vijfde seizoen van Virgin River zijn vanaf 30 november te zien op Netflix.

Afbeelding: 'Virgin RIver', TMDb

Meer artikelen