'Alien: Covenant' maakt indruk op Netflix

DDavid Meijer 18 november 2023 17:25

Recentelijk heeft Netflix de nieuwste Alien-film, Alien: Covenant, toegevoegd aan hun platform en deze is direct op de vijfde plaats in de Netflix Top 10 binnengekomen. De bloederige, gruwelijke scifi-film met aliens, geregisseerd door Ridley Scott, heeft zowel lof als kritiek ontvangen.

Alien: Covenant stormt Top 10 binnen

De nieuwste toevoeging aan het aanbod van Netflix is niemand minder dan de bloedstollende scifi-film Alien: Covenant. Deze film heeft direct een plek weten te bemachtigen in de felbegeerde Netflix Top 10, waar het nu op de vijfde plaats staat. Een behoorlijke prestatie voor een film die pas recent is toegevoegd.

Bekijk hier de trailer:

Alien: Covenant, uitgebracht in 2017, is een vervolg op de prequelfilm Prometheus uit 2012. Beide films maken deel uit van de iconische Alien-franchise, bekend om zijn huiveringwekkende buitenaardse wezens en intense, bloederige scenes. De regie van de film is in handen van Ridley Scott, bekend van klassiekers als Gladiator en Napoleon.

Gemengde reacties op Alien: Covenant

Hoewel de film over het algemeen positief werd ontvangen door critici, waren de meningen van het publiek iets meer verdeeld. De Tomatometer van Rotten Tomatoes, een maatstaf voor de kritische consensus, gaf de film een score van 65 procent. Echter, de publieksscore bleef steken op 55 procent, wat aangeeft dat niet iedereen even enthousiast was over de film.

Alien: Covenant nu te zien op Netflix

Voor degenen die geïnteresseerd zijn om Alien: Covenant te bekijken, de film is nu te vinden op Netflix. Laat je meevoeren door het bloedstollende verhaal van de crew van het ruimteschip Covenant, terwijl ze proberen te overleven op een vreemde en gevaarlijke planeet.

Afbeelding: 'Alien: Covenant', TMDb

Meer artikelen