Alles over de nieuwe Netflix-serie 'Dead Boy Detectives'

KKees van den Berg 4 april 2024 12:12

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven voor hun aankomende nieuwe fantasy-serie 'Dead Boy Detectives'. Gebaseerd op een graphic novel van Neil Gaiman en Matt Wagner, speelt de serie zich af in hetzelfde universum als 'The Sandman' en volgt het de avonturen van twee geestvrienden die een paranormaal detectivebureau runnen.

Eerste blik op 'Dead Boy Detectives'

De aankomende serie 'Dead Boy Detectives' van Netflix, gebaseerd op het werk van Neil Gaiman en Matt Wagner, heeft vandaag zijn eerste trailer gekregen. De serie, die zich afspeelt in hetzelfde universum als 'The Sandman', volgt het verhaal van twee beste vrienden die samen een paranormaal detectivebureau runnen. Ondanks dat dit allemaal heel normaal klinkt, is er een klein detail dat de jongens eigenlijk dood zijn.

In 'Dead Boy Detectives' zijn Edwin Payne en Charles Rowland, respectievelijk 'het brein' en 'de spierballen' achter het Dead Boy Detectives Agency, niet alleen beste vrienden, maar ook geesten die ervoor hebben gekozen om op aarde te blijven en hun krachten ten goede te gebruiken. Met de hulp van de helderziende Crystal en haar vriend Niko ontrafelen Edwin en Charles een aantal van de meest mysterieuze paranormale gebeurtenissen in het sterfelijke rijk.

De magische fantasywereld van 'Dead Boy Detectives', gebaseerd op de graphic novels van Gaiman, wordt naar het kleine scherm gebracht door Steve Yockey en Beth Schwartz. Gaiman zelf is ook betrokken als producent. De hoofdrollen in de serie worden vervuld door George Rextrew en Jayden Revri. De rest van de cast bestaat uit onder meer Jenn Lyon, Briana Cuoco, Lukas Gage en Ruth Connell.

Paranormale mysteries in 'Dead Boy Detectives'

In de nieuwe trailer van 'Dead Boy Detectives', die Netflix heeft gedeeld, krijgen we een voorproefje van de paranormale mysteries die de twee detectives proberen op te lossen. Ondersteund door het bekende nummer 'Welcome to the Black Parade' van My Chemical Romance, proberen de twee vrienden een grotere, verwarrende puzzel op te lossen, terwijl ze gevaarlijke en intrigerende allianties aangaan met zowel levenden als doden in de vorm van heksen, demonen en geesten.

'Dead Boy Detectives' komt binnenkort naar Netflix

Het eerste seizoen van 'Dead Boy Detectives', dat bestaat uit acht afleveringen, wordt op 25 april gelanceerd op Netflix. De gloednieuwe trailer kan nu alvast worden bekeken om een voorproefje te krijgen van wat kijkers kunnen verwachten van deze intrigerende nieuwe serie.

Meer artikelen